30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





söndag, april 27, 2008

Helgsammanfattning då'ra

Lördag; Uppe med tuppen kl. 6;45 för att åka till Skepplanda för årets första ralllytävling. =)
Vädret var lite väl kallt men uppehåll iaf. Fast det sprack upp efter ett tag och det blev riktigt behagligt. Bra där. Regn är ingen hit tycker vi.

17 km SS stod på programmet bestående av tre stycken sträckor,två korta och en lång och dom korta kördes två gånger. Det gav således fem sträckor.
Placering i klassen blev trea utav sex eller sju. Det ser vi som godkänt. Tyvärr tillämpades regeln 'priser endast till ett ekipage per påbörjat fyrtal',vilket i praktiken innebär att bara ettan och tvåan fick med sej pokaler hem. Så typiskt. =(

Efter detta så bar det av hemmåt för att förbereda sej för lite rajtantajtan med grill och öldrick under kvällen i min "hemkommun". Det blev superkul om man säger så. Samma vanliga killar som brukar vara med när jag dyker upp där fast igår var det en som tagit med sej sin flickvän. Lite annat känt folk dök upp också,och det var jätteroligt att se dom igen.
Man tappar alldeles för mycket kontakt med folk om man flyttar till Göteborg. =(
Kramar via sajberspäjs till er,tjejer.
Hamnade på lokal efter det,sprang på syster yster där också. Fast jag visste ju att hon skulle dit så det blev ju inte nån större surprice iofs,men kul ändå. Gamla skolkamrater träffade jag också.
Kortfattat,det var skitkul,på ren svenska.
Fick ett ragg sabbat för mej också,det var ju iofs mindre kul,men jag hann ju fixa tillefånnummer av henne innan kompisen kom och förstörde det hela. Han är ett rövhål. ;)
Taxi hem och lite slöprat innan det blev dags för sängen vid 3;30-tiden. *trött*

Söndag; Tillbringades mestadel liggandes i varsin del av soffa och tycka synd om oss.
Försökte få folk att förbarma sej över oss och komma med pizza men det var ingen som tyckte det var en bra ide' så vi fick väl vackert köra själva då vid halv fem-tiden när vi höll på att dö av hunger. Blev filmtittande till pizzan och tyckte att det nog va bra att åka hem sen.
Hemma här vid 20-tiden,så jävla matt och seg.

Nu väntar en veckas ledighet. =) Me like.

Sammanfattning slutförd,klart slut.

Inga kommentarer: