3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..

måndag, september 14, 2009

Fotbollshuliganer

Citat från SVT Text;
"Matchen på Stadion mellan Djurgården och Malmö, slutade 1-2, avbröts i 77:e minuten under drygt tio minuter sedan fans kommit in på planen. Spelet kom igång igen sedan polisen sagt att man garanterar säkerheten." Slut citat.
Det är precis som vanligt då. Man kan ju bara spekulera i om nu Jürgår'n hade kvitterat efter det lilla uppehållet. Det rätta hade ju varit om domaren hade avbrutit matchen och tilldömt Malmö segern direkt. Tur att det gick vägen ändå.
Ska dessutom inte polisen och supportervärdarna kunna garantera säkerheten innan matchstart kan man tycka, eller behövs det att det kommer in folk på planen?