30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





söndag, januari 13, 2008

Korta helger...

... är trist.. Nyss var det fredag,och imorrn är det måndag igen. *suck*
Helgen var helt till belåtenhet måste jag säga. Förutom vädret dåda.. Regn,regn,regn.. Fast idag när vi vaknade så sken faktiskt solen och det var sådär lite lagom kallt. Tog en promenad mellan 11 och 12. Helt underbart. Självklart så skulle det ju börja regna sen på em också.

Bandy nu; Villa var i Sandviken ikväll. Hade inte så stora förhoppningar om två poäng,men när man hör på radion att dom vänt 0-3 till ledning 4-3 så tänds ju hoppet iaf. Tyvärr ville ju SAIK annat så dom vände tillbaka och vann med 12-6. Jävla Sandviken. Det här ska Tillberga få sota för på onsdag. Moral,grabbar! Kämpa tills ni dör!

Hockey; Leksand förlorade i fredags! Mot Oskarshamn av alla lag! Fast det var i sudden så det blev iaf en poäng,men planen var nog att åka hem med tre.. "Vi" tar Bofors på fredag istället.

Jobb imorron dåda.. Tror jag ska ta på mej armbågsskydd då armstödet i trucken inte har nån dämpning alls så det blir lite obekvämt för armarna. Kan man inte få bekväma armstöd om man köper en truck för 600.000? Jag bara frågar,alltså.

Fridens liljor...

Inga kommentarer: