30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





tisdag, augusti 07, 2012

Bergslageninfo igen

Dagens info, dock lite nerkortat här; Queridas sjunde start gjordes i onsdags på Solvalla och det märks att hon nu varit med en del, uppförandet är klart mognare nu gentemot dom första framträdandena på banan.
Tre ganska täta starter på slutet tror jag gjort henne gott styrke- och konditionsmässigt, hon har dessutom varit pigg efteråt. Däremot var uppvärmningen på solvalla aningens stötigare för hennes del än normalt och vi var därför hos veterinären idag för att kolla upp saken. Precis som i maj så behandlades hon i höger fram knä och i vänster hovled, denna gång var hon dock inte lika ansträngd och vi hoppas att dagens uppsörjning gör henne lika gott som den tidigare.
Tanken är att hon nu får det lugnt fram till söndag och sen jobbas var tredje dag. Ser hon fin ut i träningen så finns två tänkbara lopp: Örebro 24 aug eller Färjestad 27 aug!
Inför nästa start kommer jag prova henne med sk. rycktussar i träningen och se hur hon reagerar på detta- troligtvis är det respons på dem(hoppas hon travar bara!)

Mm, en travhäst ska ju göra just det. Trava.

Inga kommentarer: