30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





söndag, juli 15, 2012

Söndagsfilmtitteriande

Nobels testamente
En mystisk kvinna i aftonklänning smyger sig obemärkt in på Nobelfesten i Stockholm. Mitt på dansgolvet skjuter hon den israeliske Nobelpristagaren i medicin, Aaron Wiesel, och Nobelkommitténs ordförande Caroline von Behring. Annika Bengtzon dras ofrivilligt in i dramat - inte som journalist, utan som vittne. Hela världens medier rapporterar om religiösa motiv med kopplingar till Mellanöstern, men Annika förstår snabbt att de är på fel spår.
Lätt spännande, och kan varmt rekomenderas.
Betyg; Tre och en halv båt av fem möjliga.

Livstid
En ung kvinna misstänks för att mordet på sin man som varit polis. Annika Bengtzon anar att det är korruption som ligger bakom och gers ig in i en jakt på den verklige mördaren, men sätter samtidigt sitt eget liv på spel.
Shit, va bra. Se den!
Betyg; Fyra gevärsskott av fem möjliga.
 
Prime Time
Det är valborgsmässoafton och tio personer befinner sig på ett ensligt slott för en tv-inspelning. Morgonen därpå är programledaren ihjälskjuten. Kvällspressens Annika Bengtzon får i uppdrag att bevaka mordet, men hon får snart veta att hennes bästa vän Anne Snapphane är en av de tio misstänkta. När polisen släpper alla en efter en - alla utom Anne - blir det personligt för Bengtzon som gör allt för att rentvå sin vän. Liza Marklund har med sina världsberömda böcker om kriminalreportern Annika Bengtzon etablerat sig som en av Nordens absolut största deckardrottningar. 'Prime Time' är den andra delen i en serie med sex filmer.
Jädrans spännande, och sevärd.
Betyg; Fyra journalister av fem möjliga.
 
Studio Sex
En strippa på klubben Studio Sex blir mördad. En politisk skandal tar fart när handelsministern visar sig ha varit på klubben. Han avgår - men bara för att dölja en ännu större hemlighet.
Det blir bara bättre och bättre.
Betyg; Fyra strippor av fem möjliga.
 

Inga kommentarer: