30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





torsdag, juni 02, 2011

Pirates of the Caribbean, hela köret, alla filmer

Svarta Pärlans förbannelse


Den fruktade sjörövaren Barbossa kidnappar den vackra guvernörsdottern Elizabeth. Hennes vän och hemlige beundrare Will bestämmer sig för att försöka rädda henne. Men för att komma iväg på sin räddningsaktion tvingas Will ta hjälp av den ökände piraten Jack Sparrow, som också har en gås oplockad med Barbossa. Vad Will inte vet är att det vilar en förbannelse över Barbossa och hans sjörövare. En förbannelse som måste hävas innan de kan besegras...
Betyg; 4 av 5.


Död mans kista


Den charmige piratkaptenen Jack Sparrow är tillbaka i ett storslaget filmäventyr fyllt av nonstop action, djävulsk pirathumor, havsmonster och kuslig svart magi. Den här gången har Jack en blodskuld att betala till den legendariske Davy Jones, de sju havens spöklike härskare - men den alltid lika sluge Jack tänker inte ge sig utan strid. Under resans gång kastas den stilige Will Turner och den vackra Elizabeth Swann in i en strömvirvel av missöden tillsammans med Jack i jakten på den mytomspunna död mans kista, som är det enda som kan rädda honom från evig förbannelse!
Betyg; 3,5 av 5.


Vid världens ände


Will Turner och Elisabeth Swann ger sig ut till sjöss för att befria Jack Sparrow, som är tillfångatagen på Davy Jones spökskepp. Efter en stormig resa hamnar de i Singapore, där de konfronteras med den kinesiske piraten Sao Feng.
På väg mot världens ände måste alla välja sida i en slutstrid, där inte bara deras egna liv står på spel, utan friheten för alla pirater.

Betyg; 3 av 5.


I främmande farvatten


När Jack Sparrow stöter på Angelica, en kvinna från hans förflutna, är han inte säker på om det är kärlek – eller om hon är en hänsynslös bedragare som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna Ungdomens källa. När hon tvingar ombord Jack på den fruktansvärde piraten Blackbeards skepp,är det början på ett oväntat äventyr. Där Jack inte vet vem han ska frukta mest: Blackbeard eller Angelica.

Bilder och texter från både discshop.se och sf.se
Betyg; 3 av 5.

Totalt 13,5 av 20 möjliga. ;)

Inga kommentarer: