30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





fredag, mars 13, 2009

I kväll börjar det.. =/

Rögle, Södertälje, Leksand, KIA, VIK Västerås Klubbklubb och Växjö.. Där har vi lagen som gör upp om två platser i nästa säsongs elitserie..
Jag lovade ju en liten käck uträkning häromdan.. Den gick ut på att jag har ledigt från jobbet i en månad, och lite pengar över. Jag lekte en stund med tanken om man skulle se alla IF's matcher i kvalserien. Det hade blivit ett ruskigt åkande hit och dit kan man säga..
I morse, t ex, hade det blivit bil till Leksand, hotellnatt, hem i morron. På söndag, bil till Ängelholm, hotellnatt och hem igen. Onsdag, bil till Stockholm, hotellnatt och hem
igen osv, osv.. =/
Det hade resulterat i 11 hotellnätter, 10 matchbiljetter och 802 mil på Sveriges vägar.
Summa; 17.900 pengar. Shit påmm fritt... Undrar hur trött man hade vart på hockey vid påsk då? För att inte prata om att åka bil.
Det blir till att banda matchen ikväll, då det är rajraj utomsocknes också. Illa planerat, men vaffan.. Rajraj är skoj..

Cyperns VM-rally startade idag. För Henning Solberg, den glada gutten, började dagen illa. Redan på transportsträckan till SS 1 krockade han med en lastbil. Det hette enligt WRC's hemsida att han bröt tävlingen, men en titt i resultatlistan säger att han ligger 29:a efter SS 3.. "Bara" 15 minuter efter ledande Loeb..

Race on, kamrater.

3 kommentarer:

Winborg sa...

Bra sätt att börja rallyt på av lilla gutten.. Då var det rallyt kört för honom i alla fall då :(

Anonym sa...

Har du inte kommit hem ännu från utom soknes, ha det bäst.

513andersson sa...

Winborg; Vi har ju brutit en tävling på väg TILL den, och ja, man kan få en bättre start på dagen.
Ändå kom han på 18:e plats, gutten.

Trollet; Jo.
Kram