30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





torsdag, februari 09, 2012

Hästuppdatering

Stallbloggen från Bergslagen;
Hej igen!
Januari är lagt till handlingarna och sen sist det bloggades så har vi avverkat en trevlig travgala i Örebro, där stallet fick tre fina utmärkelser! Men framför allt så var Querida i fredags planenligt inne på Örebrotravet för ett skarpare arbete.
Trots en hel del "blåa" grader och en bitande vind så visade några av andelsägarna sig kring ovalen och i stallet. Vår häst var på tårna när vi kom in och hade lite saker och titta på. Precis som planerat så avverkade vi två heat ihop med kullsystern Julitta och stona fick först lunka 2100m som uppvärmning där vi noterade 1,32 på distansen. Efter att ha skrittat och joggat sju minuter så vände vi till för att köra 1,23 över 1600 meter. Querida gick fint i tömmarna och sprätte i väg i 21-tempo sista 600 i bra spänst.
I dagens intervalljobb (6x 700m ) så kändes hon som jag ville och vi kan därför på goda grunder konstatera att testet på banan slagit väl ut. Under veckan så tränar vi på här hemma och som jag skrev senast så är tanken att köra ett provlopp med henne den 14 febr.
mvh Sebastian
Jag tycker det här ska bli spännande. =)
Bilden är lånad från Stall Bergslagen

Inga kommentarer: