30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





tisdag, mars 17, 2009

Shit..

Det var ju tur att man var relativt neutral i kvällens kvartsfinalmatcher, annars hade man väl åkt på en hjärtinfarkt också. HV 71 hade 3-0 på Timrå, men släppte upp Timrå till 3-2 i slutet och lyckades avgöra med ett 4-2-mål i tom bur. Tyvärr. Det hade vart skoj om regerande mästarna hade misslyckats.

Några som verkligen misslyckades var Linköping. =)
2-2 efter full tid, och sen två mållösa förlängningsperioder på det, och efter drygt två minuter i den tredje så får Skellefteå till ett förlösande 3-2-mål, och skickar således ut LHC ur SM-slutspelet. Great.. =)

Det här med förlängningar, ja.. Jag förstår att det ska avgöras, det måste det ju göras, men att spela förlängning i all evighet tycker jag är lite tokigt. Rent teoretiskt så skulle dom ju kunna hålla på tills Satan själv kommer och löser av dom. Radiosportens L-G Jansson tog själv upp det i kvällens sändning hörde jag. Typ "Att spela långa förlängningar när man redan spelat 60 minuter tär på kroppen och koncentrationen sviktar lite och då kan en liten tackling gå fel och skador kan uppkomma.."
Så sant, så..

Ungefär det som hände IF's Antti-Jussi Niemi då, i söndagens match mot Rögle..
Fast det var inte i en förlängning, men det gick ju tokfel ändå. En armbågstackling i ryggen och pang in i sargen, med hjärnskakning, medvetslöshet och tre ansiktsfrakturer som följd.
Nyhetsrapporterna i morse var att han svävat mellan liv och död ett tag. Visst får man lite perspektiv till saker och ting när sånt inträffar?

Tankar till A-J och familjen med hopp om en snabb rehab, även om säsongen är över för hans del.

Läste på Superstars hemsida att även Frölundas supporterskara Goa Gubbar hört av sej och ville vara med på nån form av uppvaktning av A-J, då det var i Frölunda han spelade förrut. Stort, säger jag. Det hade aldrig hänt på Hovet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att man skall införa en form av "velourhockey", så att sådana skador undviks. Tacklingar förbjudna, med andra ord. Då kommer väl inte publiken, förståss.
Madrasserade sargar är kanske en annan lösning.......

Anonym sa...

Kommenterade din kommentar på min blogg... kramis

513andersson sa...

Pappa; "Velourhockey" utan tacklingar finns redan, men då handlar det om damer. Och nej, då kommer inte publiken i samma mängd.
Luftstaket som på speedwaybanorna, alltså? Kan det vara nåt?

Lollo; Hoppas det ordnade sej.
(Sej, vad roligt DET blev då)=)

Kram