30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





onsdag, februari 18, 2009

Gött mos

Jääjj.. 4-3 på KIA då, i en enligt Radiosporten väldigt öppen och spännande match. Saken blev ju inte sämre av att det var Janne Huokko som fick göra det sista målet, i ett numerärt överläge sedan KIA fått en spelare utvisad efter att ha haft för många spelare på isen. =)
Bild från Expressen.se
Då brast det för några jävla ljushuvuden på läktar'n. En slängde in en glasflaska som krossades i isen, och en annan tog sej över staketet och kom ända fram till IF's spelarbås.. Resultatet av detta var att isen fick spolas om. Två minuter från slutet.. Domar'n skulle ju givetvis ha avslutat matchen där. Hoppas det blir nån form av bestraffning för dom, men det ska vi väl inte tro..?
Jävla pack!

Villa vann idag också. =)
Bara en omgång kvar nu, innan slutspelet börjar. 4-3 hemma mot Vetlanda blev det, och avancemang till plats 10, minsann. Förmodligen blir dom kvar där, då det är för långt upp till niondeplatsen, och Kungälv, på plats 11, tar nog inte poäng i sista matchen mot V-borg, då V-borg spelar för en plats i slutspelet.. Men osagt är bäst.

Idag hade vi no production på jobbet, och dessutom en "sittning" med chefens chef. Mycket givande vill jag påstå, utan att vara ironisk.
Helgen denna veckan började redan kl 19:30 ikväll..


"Det kanske är dags att rulla in hatten."
George Scott, fd boxare

Inga kommentarer: