30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





onsdag, december 17, 2008

Blandat, hockey, bandy och filmrecension

Uppe kl 6:15 idag då. =)
Pigg och allert? Njäe, kan jag inte riktigt påstå... =/

Idag blir det ut på julklappsjakt. Tur är att det inte blir så mycket. Bra med lediga dagar ibland. =)

Igår efter "jobbet" satt jag i konversation med Estockholmo, samtidigt som jag försökte följa hockeyn mellan Oskarshamn och Nybro. En "sådär" tillställning, kan man säga. Tvåtusen nånting i publik. Dåligt, med tanke på att det var derby.
IF har tagit julledigt. Nästa match är inte förrän annandagen. Bra där, då får dom chansen att hitta formen och inställningen igen.

Annandagen är ju annars bandyns högtidsdag. =)
Planer fanns, och finns iofs fortfarande, att ta mej till Kungälv för att se IFK mot Sveriges sväng-gäng #1, Villa BK. Vi får se, det kan bli lite rajraj på juldagen också..

Det blev en film igår kväll igen. Jag gillar filmer.
Om dom är bra. Det var den.. =)

För en handfull dollar

En mystisk gangster (Eastwood) har precis anlänt till San Miguel, en hård, dammig gränsstad där två konkurrerande smugglargäng terroriserar de fattiga invånarna. En mästare av snabb-dragning, vilket leder till att han tar emot erbjudande om anställning av varje gäng. Men hans ärlighet kan inte köpas; han tar båda jobben ... och sätter igång en plan för att förstöra båda gangstergängen.

En klassisk Clintan-film. =) Suveränt bra. Måste ses, om man inte har sett den redan. Fast det är ju en sån film man kan se tusen gånger, säkert. Jag såg den för första gången, faktiskt.

Betyg; Fem krutdunkar av fem möjliga.

Faktatext och bild som vanligt från discshop.se

Kaffe på det här då. =)



Inga kommentarer: