30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





tisdag, mars 05, 2013

Byta bil?

Lamborghini släpper ny bil snart;
0-100 km/h på under tre sekunder och en prislapp på 30 miljoner. Möt Lamborghini senaste tjur – Veneno.Årets upplaga av Genévesalongen är verkligen het när det kommer till superbilar. Lamborghini har tidigare avslöjat att de har en överraskning som kommer glänsa ikapp med Ferraris Enzo-ersättare och McLarens P1. Och nu bara dagarna innan mässan öppnar har bilen läckt ut.
Veneno, vilket är spanska för gift, ska enligt de rykten som nu florerar vara försedd med en 6,5-liters V12 kopplad till Lamborghinis nya ISR-växellåda. Maxeffekten ligger på 740 hästar och topphastigheten är finfina 355 km/h. Lägg där till att accelerationen 0-100 km/h enligt Lamborghini ska avklaras på under tre sekunder. Imponerande siffror...

Smakar det så kostar det

Lika imponerande är självklart det ryktade priset. Veneno är en specialbil och tydligen ska bara tre stycken byggas (en i varje färg från den italienska flaggan). Prislappen ska vara upp mot 30 miljoner kronor.Men som sagt, dessa är än så länge icke konfirmerade uppgifter. De officiella får vi vänta med tills dess att Genévesalongen öppnar.
Felix Björklund
redaktoren@bytbil.com


Jag undrar såhär; Vem faan köper en grön Lamborghini?

Inga kommentarer: