30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





måndag, december 31, 2012

Liten årsredovisning för 2012...

..igen. Fasen vad det här året gick fort.

Ett ganska så intressant år, kan man säga. Vi har bl a  varit på åtta stycken husvisningar innan vi hittade vad vi fick. Eller ja, fick och fick.. Köpt radhus har vi gjort iallafall, och en del som hör till, såsom lövräfsor, snöskyffel och en sekatör.. ;)
Motorsportåret började redan i januari, och ett träningsläger uppe i Värmland och Likenäs. Mycket snö och lagom kallt.
Mitt under säsongen bytte vi bilklass från grupp H till 4WD, minsann. Resultatsmässigt totalt blev det en tredjeplats i cupen, endast fyra poäng efter andraplatsen. Vi får väl se hur det går nästa år, vi ska nog inte ha för stora förhoppningar på ett toppår..
 Semestern tillbrinades på hemaplan, förutom tre dagar i den kungliga hufvudstaden. Lite regn, lite uppehåll, lite sol och mycket trevligt. Dit åker vi nog tillbaka nån gång.
Borås djurpark har vi varit på, jag och Therese provade på det här med djurvård. Mycket intressant, och lärorikt. Tylösand fick vårat årliga besök en ganska ruggig dag, men det innebär bara att det inte är så mycket trängsel på stranden.
Tre 40-årskalas klarades också av, ett brölllop samt kräftskiva och vårat årliga glöggmingelvingel, i år med en inflyttningsfest samtidigt.
Senare halvan av året kom jag igång med core och bodypump. Får nog öka dosen lite, för jag ser fortfarande lika tjock ut. Alternativt ändra ordentligt på kosten, kanske...?
Så, idag är det nyårsafton igen.
Vad hittar du på idag?

2 kommentarer:

Tina Högman sa...

Ja just det. Summering av året måste man ju fixa en.

513andersson sa...

Mm, lite som TV4's nyårskarameller. ;)