30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





tisdag, juli 31, 2012

Räddaren i nöden

Månen t/r
 del 1..
Professor Kalkyl erbjuder Tintin och kapten Haddock att vara med på tjugonde århundradets mest spännande projekt: en raketfärd till månen!
..del 2
Uppskjutning! Raketen är på väg till Månen! Ombord finns Tintin, kapten Haddock, professor Kalkyl och hans assistent. Deras långa resa är planerad i minsta detalj, men den första överraskningen möter dem så fort de har kommit iväg.
Det hemliga vapnet
Mystiska ting sker på Moulinsart, när professor Kalkyl reser till Genève och sedan försvinner. Tintin och kapten Haddock fruktar att professorn är i fara och följer hans spår. Mysteriet tätnar. Spioner och hemliga agenter försöker hindra Tintin från att rädda sin vän. Men kanske lyckas det med hjälp av Bianca Castafiore och några fiffiga förklädnader ...
Koks i lasten
Efter ett tillfälligt möte sätter General Alcazar ovetandes Tintin och kapten Haddock på spåret till några vapenhandlare. I Khemed upptäcker de en ännu ovanligare last, som smugglas under kodnamnet "koks". Doktor Müller, Allan och Rastapoupolos i egen hög person är inblandade!
Tintin i Tibet
Rubriken "Flygkatastrof i Nepal" förvandlar Tintins resa till ett extraordinärt äventyr. Han får reda på att hans vän Tchang var ombord på planet, och att det inte finns några överlevande. Men eftersom Tchang var en så god vän beslutar sig Tintin och kapten Haddock ändå för att resa och leta efter honom.
Mm, utan Tintin så hade jag ju fått titta på 'Cake Boss' och 'Project Runway' på TLC med tjejerna.. Tur att Tintin finns...

2 kommentarer:

Chrille sa...

Hahaha...jag håller med dig! :)

513andersson sa...

Tintin is da shit. =)