30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





tisdag, december 27, 2011

Hajar i en liten box

Hajen 2,  3,  & 4
Den fruktade jättehajen, som polischef Brody och hans medhjälpare dräpte för fyra år sedan var inte den enda som fanns i havet vid den lilla badorten. Den nya mördarhajen angriper tio små segelbåtar fulla med ungdomar. Ombord på en av båtarna finns bl.a. Brody's två söner och Brody hamnar i en kamp mot tiden för att hindra hajen att skörda nya offer...
Betyg; Tre båtar av fem möjliga.

Den tredje rysaren med jättehajen utspelas i Florida Sea World, en nöjespark med ett gigantiskt havsakvarium, delfiner och vattenskidåkare. Vid invigningen dyker en objuden gäst upp - en tolv meter lång haj, som smiter in genom en trasig undervattensgrind.
Det är upptakten till ett fasansfullt drama. När besökarna vandrar omkring i tunnlarna på botten av lagunen, lurar hajen utanför. En fruktansvärd mördarhaj, som sätter full fart mot tunnelns glasvägg.
Betyg; Fyra ficklampor av fem möjliga.

Ellen Brody har just fått veta att hennes son fallit offer för den fruktansvärda mördarhajen. För att skapa sig en ny tillvaro, långt ifrån alla uppslitande minnen, flyr hon till Bahamas.
Men hon hinner knappt installera sig, förrän en högst oväntad gäst dyker upp i de annars så fridfulla vattnen. Den här gången dödar den inte blint. Den har valt ut sitt offer.
Betyg; Tre bryggor av fem möjliga.
Bild och texter från discshop.se
Totalt; Tio hajar av femton möjliga.

Inga kommentarer: