30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





torsdag, mars 10, 2011

Bara sport

Det är ju tur att man vart förberedd på det en längre tid, men igår spelade förmodligen Leksand bort sina chanser till att komma till kvalserien genom att torska hemma mot Gurka hockeyklubb; Två matcher kvar, men det ska mycket till om Mora tappar det här nu.. =(
Men, vi tar ju nya tag. Vi ger aldrig upp.

I SM-kvartsfinalerna så har AIK 2-0 i matcher mot HV71 efter en 3-0-seger igår. Jag håller inte på nån av dom, men det är kul när underdogs kan vinna mot dom stora. Förmodligen segrar för Djurgården, Färjestad och Skellefteå ikväll.

Sandviken blev igår klara för SM-final i bandyn efter vinst mot Bajen. Ikväll kan det avgöras om Bollnäs också blir finalklart. Dock hoppas jag att Villa vänder sitt 0-2-underläge i matchserien och spelar final nästa söndag.

I fotbollens Champions League är Zlatans lag Milan utslaget efter 0-0 borta mot Tottenham, och Shalke 04 är vidare efter att ha slagit Valencia med 3-1.

Så, det där var väl onsdagens ca fyra timmar Sportextra komprimerat till några få rader. Det var visst lite basket och hanboll också, med ärligt, hur kul är det da?

Inga kommentarer: