30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





söndag, februari 20, 2011

''Skräckfilmer''

Last house on the left
Mari och hennes vän är på väg till hennes föräldrars avlägset belägna hus vid en sjö, när de kidnappas av en förrymd fånge och hans kupaner. Livrädda, brutalt överfallna och lämnade att dö är Maris enda hopp att ta sig tillbaka till sina föräldrar. Som av en slump söker kidnapparna skydd på samma ställe.
När hennes familj får reda på den fasansfulla sanningen, får främlingarna ångra att de valde just detta hus...
Nä. Det verkade ju rätt bra, men så blir det pannkaka av alltihop i stället. Det här är inget bra. Inte nånstans, nästan. Se nåt annat.
Betyg; En motorbåt av fem möjliga.

House of wax

En av Hollywoods mäktigaste producenter, Joel Silver, presenterar nu HOUSE OF WAX. Det rör sig här om en nyinspelning av en skräckfilmsklassiker, som filmats två gånger tidigare. Den förra från 1953 hette hos oss "Vaxkabinettet" med Vincent Price i huvudrollen.
Manusförfattarna Chad och Carey Hayes har uppdaterat historien, som den här gången handlar om ett gäng ungdomar på väg till en fotbollsmatch. De råkar hamna i en övergiven småstad, som av två mordlystna bröder förvandlats till ett enda stort fasansfullt vaxkabinett bestående av människor, vilka haft oturen att passera staden...
Bilder och texter från discshop.se
Nja. Spännande på sina ställen, och även lite småäcklig ibland. Paris Hilton har en biroll i filmen, och jag vill väl påstå att hon absolut inte gör bort sig i skådespeleriet. Sämre har jag allt sett.
Filmen är i alla fall sevärd, minst en gång.
Betyg; Tre stearinljus av fem möjliga.

Inga kommentarer: