30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





söndag, oktober 25, 2009

Politik i bloggen. För första gången? Och kanske sista...?

Jag såg nåt inslag i SVT Play häromdagen. Det var med SD's partiledare Jimmie Åkesson och Center-Maud Olofsson, där det spårade ur lite grann. OK, Åkesson betedde sej som en barnunge ibland, med fru Olofsson var ju inte bättre. Får man en fråga, så kan man ju kanske försöka besvara den istället för att, som hon, komma med motfrågor och annat tjafs.


Jag har förståelse för Åkessons resonemang om anpassning till det svenska samhället. Det går väl inte att komma till Sverige och kräva särbehandling bara för att man är muslim? Hur hade arabländerna reagerat om svenska, eller andra nordiska, tjejer gått topless på stranden med motiveringen att man får göra så i Sverige?
Hade det funkat? Svenska riksdagspartier har respekt för SD, eller hur? Dom vet att SD har en poäng i invandringsfrågan, en fråga dom är rätt ensamma om att yttra till det "negativa" för Sverige.
Äm aj rajt år äm aj rång?

2 kommentarer:

Tina Högman sa...

ja man skriver rätt bra efter LITE alkohol... Jag skrev en gång en blogg när jag hade kanske tagit lite för mycket för att få en seriös blogg...:

http://tinahogman.spaces.live.com/blog/cns!CBBCAB6C745822D1!1053.entry

513andersson sa...

Ha haa.. =)