30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





fredag, januari 23, 2009

Fredagskväll

Kan IF spela bra hockey i tre hela perioder, egentligen? Ibland tvivlar jag faktiskt. Som i kvällens match, t ex. Då var ju spelet under all kritik i första perran, vilket speglades av att äckel-Mora ledde med 3-1. I andra blev det klart bättre, för att vara nästan hur bra som helst i tredje, men då storspelade deras målvakt istället. Annars hade det blivit betydligt fler mål än 3-3 som det slutade. Efter full tid, vill säga. Det fick avgöras på straffar, och då vann laget från den norra delen av Siljan. =(
Innan machen presenterades ett av nyförvärven också. Hoppas han är så bra som dom säger.
Tervetuloa, Antti-Jussi Niemi
Läste på superstars.nu att det är klart med Petrovicky också. =) Artikeln publicerades kl 9:30 i morse, och ändå står herr Olsson och säger under matchens gång att det inte är helt klart. Vad ska man tro? Hoppas på att han anländer iaf.
Eey.. Ryktet om lönen stämde. =) Jag fick 606 spänn mera i lön än förra månaden. Det kanske inte var så pjåkigt med en borgelig regering ändå? ;)
Tack, Fredrik.
Påminner om att det inte är så lång tid kvar att rösta heller. I början på februari kommer det en ny omröstning. Om vad får ni se då.
Keep on reading.

Inga kommentarer: