30/10 2007 - 11/11 2013

3.458 inlägg hann det bli. Några inte speciellt genomtänkta, andra låg det ett jädra jobb bakom.

1,56 inlägg/dag i snitt. Vila i frid..





lördag, maj 03, 2008

Vad var det jag sa?

Idag var vi i Uddevalla för årets andra lilla tävling.
3 x uppför 550 m backe. Ett träningsåk och två tävlingsåk.

Träningsåk ; Bra start,mellantid på 12,09 och sen bär det iväg genom en chikan vidare till en lång lång vänsterkurva som övergår till en ganska skarp höger där det är ett ordentligt motlut där det på krönet viker av åt vänster och precis därefter blir det ännu en vänster som mitt i kurvan svänger åt höger över mål. 26.95 sekunder.

Tävlingsåk 1 ; Lika bra start igen,12,09 i mellantid,alltså på hundradelen samma som på träningen. Tyckte vi sladdade lite mera nu men klockan tyckte annorlunda. 26,67 sekunder.
En förbättring med 28 hundradelar. Bra där.

Sedan följde en två timmar lång väntan på nåt som vi inte visste vad det berodde på. Det visade sej att det var kabelhaveri till fotocellerna så det beslutades från tävlingsledningen att det skulle bli manell tidtagning. Inte helt hundra men det är ju lika för alla.

Tävlingsåk 2 ; Samma fina start kändes det som. Iom att tidtagningen var ur funktion så fick vi ingen mellantid. =( Vi tyckte det gick ännu sämre denna gången,med för mycket släpp och lite för breda sladdar men läs och förvånas.. Tiden blev visst 26,48.. Ny förbättring igen. Det tråkiga var att bandet i videokameran i bilen tog slut så det blev inga åkabilder från åk 2. =(

Slutlig placering blev trea. Slagen med 45 hundradelar av segraren. Surt? Nä,inte alls.
Jag fick ju inget pris ändå. Snåla jävlar! :vethut:
Än värre var ju att vår kompis blev bästa dam,men priset gick till en annan tjej istället för hon körde i en långsammare bil. Vad är det för nåt jävla resonemang? Är man snabbast ska man väl faaan få priset för det också??

Egentligen borde man bojkotta den här tävlingen,man det är ju så kul att åka rallybil.

Edit; 26,6 sekunder över 550 m ger en snittfart på 74,4 km/h.
Så nu vet ni det.

Inga kommentarer: